2017
Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie
Název anglicky
Comparison of competitiveness of Czech and foreign wine regions considering the price and quality of wines: a preliminary study
Autoři
Vydání
Konference Think Together 2017 České zemědělské univerzity v Praze, 2017
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Prezentace na konferencích
Obor
50202 Applied Economics, Econometrics
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
cena vína, kvalita vína, regionální konkurenceschopnost, sociální konstruovanost kvality, vinařské regiony
Klíčová slova anglicky
regional competitiveness, social construction of quality, wine price, wine quality, wine regions
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 6. 2. 2018 17:56, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Obsahem této studie je pohled na konkurenceschopnost českých vinařských regionů v porovnání s regiony zahraničními skrze zkoumání konkrétních produktů, tedy vín z těchto regionů, jejich cen a kvality.
Anglicky
This study contents an examination of the competitiveness of Czech wine regions in comparison with foreign regions considering specific products, namely wines from these regions, their prices and quality.