k 2017

Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie

Name (in English)

Comparison of competitiveness of Czech and foreign wine regions considering the price and quality of wines: a preliminary study

Authors

ZELENÝ, Jiří

Edition

Konference Think Together 2017 České zemědělské univerzity v Praze, 2017

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Prezentace na konferencích

Field of Study

50202 Applied Economics, Econometrics

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Provozně ekonomická fakulta

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

cena vína, kvalita vína, regionální konkurenceschopnost, sociální konstruovanost kvality, vinařské regiony

Keywords in English

regional competitiveness, social construction of quality, wine price, wine quality, wine regions

Tags

Reviewed
Změněno: 6/2/2018 17:56, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

ORIG EN

V originále

Obsahem této studie je pohled na konkurenceschopnost českých vinařských regionů v porovnání s regiony zahraničními skrze zkoumání konkrétních produktů, tedy vín z těchto regionů, jejich cen a kvality.

In English

This study contents an examination of the competitiveness of Czech wine regions in comparison with foreign regions considering specific products, namely wines from these regions, their prices and quality.
Displayed: 9/11/2024 01:00