ZELENÝ, Jiří. Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie (Comparison of competitiveness of Czech and foreign wine regions considering the price and quality of wines: a preliminary study). In Konference Think Together 2017 České zemědělské univerzity v Praze. 2017.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie
Name (in English) Comparison of competitiveness of Czech and foreign wine regions considering the price and quality of wines: a preliminary study
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition Konference Think Together 2017 České zemědělské univerzity v Praze, 2017.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Presentations at conferences
Field of Study 50202 Applied Economics, Econometrics
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW Provozně ekonomická fakulta
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) cena vína, kvalita vína, regionální konkurenceschopnost, sociální konstruovanost kvality, vinařské regiony
Keywords in English regional competitiveness, social construction of quality, wine price, wine quality, wine regions
Tags Reviewed
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 6/2/2018 17:56.
Abstract
Obsahem této studie je pohled na konkurenceschopnost českých vinařských regionů v porovnání s regiony zahraničními skrze zkoumání konkrétních produktů, tedy vín z těchto regionů, jejich cen a kvality.
Abstract (in English)
This study contents an examination of the competitiveness of Czech wine regions in comparison with foreign regions considering specific products, namely wines from these regions, their prices and quality.
PrintDisplayed: 5/7/2024 15:24