2017
Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie
ZELENÝ, JiříBasic information
Original name
Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vín: pilotní studie
Name (in English)
Comparison of competitiveness of Czech and foreign wine regions considering the price and quality of wines: a preliminary study
Authors
Edition
Konference Think Together 2017 České zemědělské univerzity v Praze, 2017
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Presentations at conferences
Field of Study
50202 Applied Economics, Econometrics
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
cena vína, kvalita vína, regionální konkurenceschopnost, sociální konstruovanost kvality, vinařské regiony
Keywords in English
regional competitiveness, social construction of quality, wine price, wine quality, wine regions
Tags
Reviewed
Changed: 6/2/2018 17:56, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Obsahem této studie je pohled na konkurenceschopnost českých vinařských regionů v porovnání s regiony zahraničními skrze zkoumání konkrétních produktů, tedy vín z těchto regionů, jejich cen a kvality.
In English
This study contents an examination of the competitiveness of Czech wine regions in comparison with foreign regions considering specific products, namely wines from these regions, their prices and quality.