2018
Theory and tasting of Czech beers and liqueurs in Portugal
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Theory and tasting of Czech beers and liqueurs in Portugal
Autoři
Vydání
Food Technology course of the 3rd semester’s Cookery and Food Production Program held at ESHTE, Estoril, Portugal, 2018
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Portugalsko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky
Becherovka, beers, Pilsner beer, spirits, wine regions, wineries
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 18. 4. 2018 00:44, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
The lecture included a theoretical part concerning beers and liqueurs from the Czech Republic. It included a practical professional tasting of these alcoholic drinks.