p 2018

Theory and tasting of Czech beers and liqueurs in Portugal

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Theory and tasting of Czech beers and liqueurs in Portugal

Autoři

ZELENÝ, Jiří

Vydání

Food Technology course of the 3rd semester’s Cookery and Food Production Program held at ESHTE, Estoril, Portugal, 2018

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Portugalsko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova anglicky

Becherovka, beers, Pilsner beer, spirits, wine regions, wineries

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 18. 4. 2018 00:44, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

The lecture included a theoretical part concerning beers and liqueurs from the Czech Republic. It included a practical professional tasting of these alcoholic drinks.
Zobrazeno: 27. 12. 2024 11:45