ZIMÁKOVÁ, Blanka. Specifika stravování v lázních. COT. PRAHA 3: C.O.T. media s.r.o., 2018, roč. 2018, duben, s. 27.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Specifika stravování v lázních
Název česky Specifika stravování v lázních
Autoři ZIMÁKOVÁ, Blanka.
Vydání COT, PRAHA 3, C.O.T. media s.r.o. 2018.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky Lázeňství, stravování
Změnil Změnila: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Změněno: 23. 4. 2018 15:03.
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 02:39