2018
Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine
GORETI, Botelho, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝZákladní údaje
Originální název
Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine
Autoři
GORETI, Botelho, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ
Vydání
2018
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky
filled turkey, Jeropiga, mince pie, Ruby port, Tawny port, vegetable consommé
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 21:32, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
The aim of a workshop led by a foreign guest was to find suitable combinations of Portuguese and Brazilian fortified wines together with Czech cuisine. A total of 3 groups of participants voted for appropriate combinations and commented their choices in a focus group. The workshop was led by three specialists focusing on oenology, wine regions and Czech cuisine.