W 2018

Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine

GORETI, Botelho, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ

Základní údaje

Originální název

Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine

Autoři

GORETI, Botelho, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ

Vydání

2018

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova anglicky

filled turkey, Jeropiga, mince pie, Ruby port, Tawny port, vegetable consommé

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 21:32, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

The aim of a workshop led by a foreign guest was to find suitable combinations of Portuguese and Brazilian fortified wines together with Czech cuisine. A total of 3 groups of participants voted for appropriate combinations and commented their choices in a focus group. The workshop was led by three specialists focusing on oenology, wine regions and Czech cuisine.