2018
Enogastronomie a její sociální kontext
ZELENÝ, JiříBasic information
Original name
Enogastronomie a její sociální kontext
Name (in English)
Wine & Food Pairing and its Social Context
Authors
Edition
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2018
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Requested lectures
Field of Study
50400 5.4 Sociology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
gastronomické podniky, hovězí steak, dezerty, drůbež, ryby a mořské plody
Keywords in English
beef steak, desserts, fish and seafood, gastronomic enterprises, poultry
Changed: 11/5/2018 13:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit studenty se základními principy enogastronomie a vést studenty k zamyšlení s ohledem na její společenský přesah.
In English
The aim of the lecture was to introduce students to the basic principles of wine & food pairing and to guide students to think about its social overlap.