p 2018

Enogastronomie a její sociální kontext

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Enogastronomie a její sociální kontext

Name (in English)

Wine & Food Pairing and its Social Context

Authors

Edition

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2018

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Vyžádané přednášky

Field of Study

50400 5.4 Sociology

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

gastronomické podniky, hovězí steak, dezerty, drůbež, ryby a mořské plody

Keywords in English

beef steak, desserts, fish and seafood, gastronomic enterprises, poultry
Změněno: 11/5/2018 13:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit studenty se základními principy enogastronomie a vést studenty k zamyšlení s ohledem na její společenský přesah.

In English

The aim of the lecture was to introduce students to the basic principles of wine & food pairing and to guide students to think about its social overlap.