p 2018

Enogastronomie a její sociální kontext

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Enogastronomie a její sociální kontext

Název anglicky

Wine & Food Pairing and its Social Context

Autoři

Vydání

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2018

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Obor

50400 5.4 Sociology

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

gastronomické podniky, hovězí steak, dezerty, drůbež, ryby a mořské plody

Klíčová slova anglicky

beef steak, desserts, fish and seafood, gastronomic enterprises, poultry
Změněno: 11. 5. 2018 13:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit studenty se základními principy enogastronomie a vést studenty k zamyšlení s ohledem na její společenský přesah.

Anglicky

The aim of the lecture was to introduce students to the basic principles of wine & food pairing and to guide students to think about its social overlap.