p
2018
Enogastronomie a její sociální kontext
ZELENÝ, Jiří
Základní údaje
Originální název
Enogastronomie a její sociální kontext
Název anglicky
Wine & Food Pairing and its Social Context
Vydání
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2018
Další údaje
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
gastronomické podniky, hovězí steak, dezerty, drůbež, ryby a mořské plody
Klíčová slova anglicky
beef steak, desserts, fish and seafood, gastronomic enterprises, poultry
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit studenty se základními principy enogastronomie a vést studenty k zamyšlení s ohledem na její společenský přesah.
Anglicky
The aim of the lecture was to introduce students to the basic principles of wine & food pairing and to guide students to think about its social overlap.
Zobrazeno: 9. 11. 2024 02:35