2018
Conference presentation: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Conference presentation: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities
Autoři
Vydání
International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth, United Kingdom, 2018
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Prezentace na konferencích
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Velká Británie a Severní Irsko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
čaj, filtrace, hédonické hodnocení, káva, kohoutková voda, reverzní osmóza, senzorické hodnocení, trojúhelníková zkouška
Klíčová slova anglicky
coffee, drinking water, filtration, hedonic evaluation, reverse osmosis, sensory tasting, tea, triangle test
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 13. 6. 2018 18:56, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
The aim of the research was to compare the sensory differences of selected beverages made from the filtered water by reverse osmosis (RO) and the tap water with no treatment (NT) via sensory evaluation.
Česky
Cílem výzkumu bylo porovnat senzorické rozdíly vybraných nápojů připravených z filtrované vody pomocí reverzní osmózy (RO) a kohoutkové vody bez úpravy (NT) pomocí senzorické evaluace.