D 2018

Extended abstract: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities

BEDNÁROVÁ, Kristína a Jiří ZELENÝ

Základní údaje

Originální název

Extended abstract: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities

Autoři

BEDNÁROVÁ, Kristína a Jiří ZELENÝ

Vydání

International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth, United Kingdom, 2018

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Velká Británie a Severní Irsko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

čaj, filtrace, hédonické hodnocení, káva, kohoutková voda, reverzní osmóza, senzorické hodnocení, trojúhelníková zkouška

Klíčová slova anglicky

coffee, drinking water, filtration, hedonic evaluation, reverse osmosis, sensory tasting, tea, triangle test

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 30. 10. 2021 21:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

The aim of the research was to compare the sensory differences of selected beverages made from the filtered water by reverse osmosis (RO) and the tap water with no treatment (NT) via sensory evaluation.

Česky

Cílem výzkumu bylo porovnat senzorické rozdíly vybraných nápojů připravených z filtrované vody pomocí reverzní osmózy (RO) a kohoutkové vody bez úpravy (NT) pomocí senzorické evaluace.