D 2018

Extended abstract: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities

BEDNÁROVÁ, Kristína and Jiří ZELENÝ

Basic information

Original name

Extended abstract: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities

Authors

BEDNÁROVÁ, Kristína and Jiří ZELENÝ

Edition

International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth, United Kingdom, 2018

Other information

Language

English

Type of outcome

Stať ve sborníku

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

čaj, filtrace, hédonické hodnocení, káva, kohoutková voda, reverzní osmóza, senzorické hodnocení, trojúhelníková zkouška

Keywords in English

coffee, drinking water, filtration, hedonic evaluation, reverse osmosis, sensory tasting, tea, triangle test

Tags

International impact, Reviewed
Změněno: 30/10/2021 21:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

The aim of the research was to compare the sensory differences of selected beverages made from the filtered water by reverse osmosis (RO) and the tap water with no treatment (NT) via sensory evaluation.

In Czech

Cílem výzkumu bylo porovnat senzorické rozdíly vybraných nápojů připravených z filtrované vody pomocí reverzní osmózy (RO) a kohoutkové vody bez úpravy (NT) pomocí senzorické evaluace.