k 2018

Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching

Název česky

Degustace jako příklad participativního zapojení studentů výuky v nápojové gastronomii

Autoři

ZELENÝ, Jiří

Vydání

SA&RuD EU Project ERASMUS+ Conference at Buryat SAA, 2018

Další údaje

Jazyk

ruština

Typ výsledku

Prezentace na konferencích

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Rusko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

destilát, fortifikované víno, Pinot Noir, Ryzlink vlašský, slivovice, víno, WSET, Zweigeltrebe

Klíčová slova anglicky

fortified wines, Pinot Noir, plum brandy, spirit, Welschriesling, wine, WSET, Zweigelt

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 1. 7. 2018 23:02, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

ORIG CZ

V originále

Conference presentation on the possibilities of education in the field of beverage gastronomy including practical demonstrations of tasting.

Česky

Konferenční příspěvek pojednávající o možnostech vzdělávání v oblasti nápojové gastronomie včetně praktické ukázky degustace.
Zobrazeno: 20. 10. 2024 22:15