2018
Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching
Název česky
Degustace jako příklad participativního zapojení studentů výuky v nápojové gastronomii
Autoři
Vydání
SA&RuD EU Project ERASMUS+ Conference at Buryat SAA, 2018
Další údaje
Jazyk
ruština
Typ výsledku
Prezentace na konferencích
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Rusko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
destilát, fortifikované víno, Pinot Noir, Ryzlink vlašský, slivovice, víno, WSET, Zweigeltrebe
Klíčová slova anglicky
fortified wines, Pinot Noir, plum brandy, spirit, Welschriesling, wine, WSET, Zweigelt
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 1. 7. 2018 23:02, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Conference presentation on the possibilities of education in the field of beverage gastronomy including practical demonstrations of tasting.
Česky
Konferenční příspěvek pojednávající o možnostech vzdělávání v oblasti nápojové gastronomie včetně praktické ukázky degustace.