k 2018

Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching

Name in Czech

Degustace jako příklad participativního zapojení studentů výuky v nápojové gastronomii

Authors

ZELENÝ, Jiří

Edition

SA&RuD EU Project ERASMUS+ Conference at Buryat SAA, 2018

Other information

Language

Russian

Type of outcome

Prezentace na konferencích

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Russian Federation

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

destilát, fortifikované víno, Pinot Noir, Ryzlink vlašský, slivovice, víno, WSET, Zweigeltrebe

Keywords in English

fortified wines, Pinot Noir, plum brandy, spirit, Welschriesling, wine, WSET, Zweigelt

Tags

International impact
Změněno: 1/7/2018 23:02, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

ORIG CZ

V originále

Conference presentation on the possibilities of education in the field of beverage gastronomy including practical demonstrations of tasting.

In Czech

Konferenční příspěvek pojednávající o možnostech vzdělávání v oblasti nápojové gastronomie včetně praktické ukázky degustace.
Displayed: 7/11/2024 12:20