k
2018
Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching
ZELENÝ, Jiří
Basic information
Original name
Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching
Name in Czech
Degustace jako příklad participativního zapojení studentů výuky v nápojové gastronomii
Edition
SA&RuD EU Project ERASMUS+ Conference at Buryat SAA, 2018
Other information
Type of outcome
Prezentace na konferencích
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Russian Federation
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
destilát, fortifikované víno, Pinot Noir, Ryzlink vlašský, slivovice, víno, WSET, Zweigeltrebe
Keywords in English
fortified wines, Pinot Noir, plum brandy, spirit, Welschriesling, wine, WSET, Zweigelt
Tags
International impact
V originále
Conference presentation on the possibilities of education in the field of beverage gastronomy including practical demonstrations of tasting.
In Czech
Konferenční příspěvek pojednávající o možnostech vzdělávání v oblasti nápojové gastronomie včetně praktické ukázky degustace.
Displayed: 27/12/2024 11:22