Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Jan HÁN. Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH. 2018. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH |
Název anglicky | Documentation of Culinary Culture and Building a Culinary Corpus at VŠH |
Autoři | VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Jan HÁN. |
Vydání | 2018. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 50701 Cultural and economic geography |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. |
Klíčová slova česky | kapr, koláčky, kyselica, kyselo, vdolky |
Klíčová slova anglicky | carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie |
Příznaky | Recenzováno |
Návaznosti | DG18P02OVV067, projekt VaV. |
Změnil | Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32. |
Anotace |
---|
Prezentace postupu vytváření karet pokrmů a spojených problémů. Prezentace metodiky výzkumu senzorického hodnocení pokrmů získaných z korpusu pokrmů. |
Anotace anglicky |
---|
Presentation of the creation process of food cards and related problems. Presentation of research materials and methods for sensory evaluation of dishes chosen from culinary corpus. |
VytisknoutZobrazeno: 11. 10. 2024 17:03