W
2018
Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Jan HÁN
Základní údaje
Originální název
Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH
Název anglicky
Documentation of Culinary Culture and Building a Culinary Corpus at VŠH
Další údaje
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
kapr, koláčky, kyselica, kyselo, vdolky
Klíčová slova anglicky
carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
V originále
Prezentace postupu vytváření karet pokrmů a spojených problémů. Prezentace metodiky výzkumu senzorického hodnocení pokrmů získaných z korpusu pokrmů.
Anglicky
Presentation of the creation process of food cards and related problems. Presentation of research materials and methods for sensory evaluation of dishes chosen from culinary corpus.
Zobrazeno: 30. 10. 2024 03:51