W 2018

Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH

VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ and Jan HÁN

Basic information

Original name

Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH

Name (in English)

Documentation of Culinary Culture and Building a Culinary Corpus at VŠH

Authors

VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ and Jan HÁN

Edition

2018

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

50701 Cultural and economic geography

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

kapr, koláčky, kyselica, kyselo, vdolky

Keywords in English

carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie

Tags

Reviewed

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 30/10/2021 21:32, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

ORIG EN

V originále

Prezentace postupu vytváření karet pokrmů a spojených problémů. Prezentace metodiky výzkumu senzorického hodnocení pokrmů získaných z korpusu pokrmů.

In English

Presentation of the creation process of food cards and related problems. Presentation of research materials and methods for sensory evaluation of dishes chosen from culinary corpus.
Displayed: 27/12/2024 10:30