W 2018

Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti?

VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ and Blanka ZIMÁKOVÁ

Basic information

Original name

Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti?

Name (in English)

Czechs and Moravians: Are We Culinary Regional Patriots?

Authors

VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ and Blanka ZIMÁKOVÁ

Edition

2018

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

kapr, koláčky, kyselica, kyselo, vdolky

Keywords in English

carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie

Tags

International impact

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 30/10/2021 21:32, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Senzorické hodnocení tradičních regionálních pokrmů včetně zhodnocení ekonomických aspektů s následnou diskusí vedenou organizačním výborem workshopu s jeho účastníky.

In English

Sensory evaluation of traditional regional dishes, including assessment of economic aspects, followed by a discussion conducted by the workshop organizing committee with its participants.