W 2018

Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti?

VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti?

Název anglicky

Czechs and Moravians: Are We Culinary Regional Patriots?

Autoři

VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ

Vydání

2018

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

kapr, koláčky, kyselica, kyselo, vdolky

Klíčová slova anglicky

carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie

Příznaky

Mezinárodní význam

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 30. 10. 2021 21:32, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Senzorické hodnocení tradičních regionálních pokrmů včetně zhodnocení ekonomických aspektů s následnou diskusí vedenou organizačním výborem workshopu s jeho účastníky.

Anglicky

Sensory evaluation of traditional regional dishes, including assessment of economic aspects, followed by a discussion conducted by the workshop organizing committee with its participants.