W
2018
Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti?
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ
Základní údaje
Originální název
Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti?
Název anglicky
Czechs and Moravians: Are We Culinary Regional Patriots?
Další údaje
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
kapr, koláčky, kyselica, kyselo, vdolky
Klíčová slova anglicky
carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
V originále
Senzorické hodnocení tradičních regionálních pokrmů včetně zhodnocení ekonomických aspektů s následnou diskusí vedenou organizačním výborem workshopu s jeho účastníky.
Anglicky
Sensory evaluation of traditional regional dishes, including assessment of economic aspects, followed by a discussion conducted by the workshop organizing committee with its participants.
Zobrazeno: 2. 11. 2024 21:15