W
2018
Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti?
VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ and Blanka ZIMÁKOVÁ
Basic information
Original name
Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti?
Name (in English)
Czechs and Moravians: Are We Culinary Regional Patriots?
Other information
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
kapr, koláčky, kyselica, kyselo, vdolky
Keywords in English
carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie
Tags
International impact
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
V originále
Senzorické hodnocení tradičních regionálních pokrmů včetně zhodnocení ekonomických aspektů s následnou diskusí vedenou organizačním výborem workshopu s jeho účastníky.
In English
Sensory evaluation of traditional regional dishes, including assessment of economic aspects, followed by a discussion conducted by the workshop organizing committee with its participants.
Displayed: 30/10/2024 09:52