ZELENÝ, Jiří. Etiketa nápojové gastronomie (Etiquette of Beverage Gastronomy). In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2018.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Etiketa nápojové gastronomie
Name (in English) Etiquette of Beverage Gastronomy
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2018.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Requested lectures
Field of Study 50401 Sociology
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) destiláty, likéry, nealkoholické nápoje, pivo, víno
Keywords in English beer, liqueurs, soft drinks, spirits, wine
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 24/7/2019 12:40.
Abstract
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit studenty s historií, procesem výroby a způsobem servírování alkoholických i nealkoholických nápojů.
Abstract (in English)
The aim of the lecture was to acquaint students with the history, the process of production and the way of serving of alcoholic and non-alcoholic beverages.
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:44