W
2018
Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ
Základní údaje
Originální název
Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme
Název česky
Workshop zaměřený na párování nápojů a pokrmů pro studenty programu Erasmus
Další údaje
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
brownies, drůbeží paštika, drůbeží polévka, sečuánské kuře, sekvenční metoda
Klíčová slova anglicky
brownies, poultry pâté, poultry soup, Sichuan chicken, sequential method
Příznaky
Mezinárodní význam
V originále
Senzorické hodnocení transparetního menu společně s pivními speciály, víny z moravských vinařských regionů a 10 druhy koktejů za pomocí sekvenční metody s následnou zpětnou vazbou od účastníků a diskuzí.
Zobrazeno: 2. 11. 2024 21:00