VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ. Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme. 2018.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme
Name in Czech Workshop zaměřený na párování nápojů a pokrmů pro studenty programu Erasmus
Authors VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ.
Edition 2018.
Other information
Original language English
Type of outcome Organization of a workshop
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) brownies, drůbeží paštika, drůbeží polévka, sečuánské kuře, sekvenční metoda
Keywords in English brownies, poultry pâté, poultry soup, Sichuan chicken, sequential method
Tags International impact
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 30/10/2021 21:33.
Abstract
Senzorické hodnocení transparetního menu společně s pivními speciály, víny z moravských vinařských regionů a 10 druhy koktejů za pomocí sekvenční metody s následnou zpětnou vazbou od účastníků a diskuzí.
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:41