W
2018
Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme
VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ
Basic information
Original name
Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme
Name in Czech
Workshop zaměřený na párování nápojů a pokrmů pro studenty programu Erasmus
Other information
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
brownies, drůbeží paštika, drůbeží polévka, sečuánské kuře, sekvenční metoda
Keywords in English
brownies, poultry pâté, poultry soup, Sichuan chicken, sequential method
Tags
International impact
V originále
Senzorické hodnocení transparetního menu společně s pivními speciály, víny z moravských vinařských regionů a 10 druhy koktejů za pomocí sekvenční metody s následnou zpětnou vazbou od účastníků a diskuzí.
Displayed: 26/12/2024 19:20