W 2018

Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme

VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ

Základní údaje

Originální název

Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme

Název česky

Workshop zaměřený na párování nápojů a pokrmů pro studenty programu Erasmus

Autoři

VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ

Vydání

2018

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

brownies, drůbeží paštika, drůbeží polévka, sečuánské kuře, sekvenční metoda

Klíčová slova anglicky

brownies, poultry pâté, poultry soup, Sichuan chicken, sequential method

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Senzorické hodnocení transparetního menu společně s pivními speciály, víny z moravských vinařských regionů a 10 druhy koktejů za pomocí sekvenční metody s následnou zpětnou vazbou od účastníků a diskuzí.
Zobrazeno: 31. 10. 2024 13:18