W 2018

Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme

VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ

Basic information

Original name

Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme

Name in Czech

Workshop zaměřený na párování nápojů a pokrmů pro studenty programu Erasmus

Authors

VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ

Edition

2018

Other information

Language

English

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

brownies, drůbeží paštika, drůbeží polévka, sečuánské kuře, sekvenční metoda

Keywords in English

brownies, poultry pâté, poultry soup, Sichuan chicken, sequential method

Tags

International impact
Změněno: 30/10/2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Senzorické hodnocení transparetního menu společně s pivními speciály, víny z moravských vinařských regionů a 10 druhy koktejů za pomocí sekvenční metody s následnou zpětnou vazbou od účastníků a diskuzí.
Displayed: 22/11/2024 21:41