CHROMÝ, Jan and Monika JAŠKOVÁ. Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy (Professional education in gastronomy: Gastronomic courses). Media4u Magazine [online]. Praha, 2018, vol. 15, No 4, p. 1-4. ISSN 1214-9187.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Name in Czech Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Name (in English) Professional education in gastronomy: Gastronomic courses
Authors CHROMÝ, Jan and Monika JAŠKOVÁ.
Edition Media4u Magazine [online], Praha, 2018, 1214-9187.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) gastronomie, vzdělávání, zaměstnanci
Keywords in English gastronomy, education, employees
Tags International impact, Reviewed
Changed by Changed by: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D., učo 4147. Changed: 13/12/2018 09:14.
Abstract
Článek se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Speciálně se článek zaměřuje na problematiku gastronomických kurzů jako dalšího vzdělávání zaměstnanců gastronomických provozů z pohledu zaměstnavatelů.
Abstract (in English)
Article deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The article focuses specifically on gastronomic courses as a further education of employees of gastronomic establishments from the point of view of employers.
PrintDisplayed: 6/10/2024 20:06