CHROMÝ, Jan a Monika JAŠKOVÁ. Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy. Media4u Magazine [online]. Praha, 2018, roč. 15, č. 4, s. 1-4. ISSN 1214-9187.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Název česky Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Název anglicky Professional education in gastronomy: Gastronomic courses
Autoři CHROMÝ, Jan a Monika JAŠKOVÁ.
Vydání Media4u Magazine [online], Praha, 2018, 1214-9187.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky gastronomie, vzdělávání, zaměstnanci
Klíčová slova anglicky gastronomy, education, employees
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D., učo 4147. Změněno: 13. 12. 2018 09:14.
Anotace
Článek se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Speciálně se článek zaměřuje na problematiku gastronomických kurzů jako dalšího vzdělávání zaměstnanců gastronomických provozů z pohledu zaměstnavatelů.
Anotace anglicky
Article deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The article focuses specifically on gastronomic courses as a further education of employees of gastronomic establishments from the point of view of employers.
VytisknoutZobrazeno: 9. 7. 2024 03:59