J
2018
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
CHROMÝ, Jan and Monika JAŠKOVÁ
Basic information
Original name
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Name in Czech
Odborné vzdělávání v gastronomii: Gastronomické kurzy
Name (in English)
Professional education in gastronomy: Gastronomic courses
Authors
CHROMÝ, Jan and Monika JAŠKOVÁ
Edition
Media4u Magazine [online], Praha, 2018, 1214-9187
Other information
Type of outcome
Article in a journal
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
gastronomie, vzdělávání, zaměstnanci
Keywords in English
gastronomy, education, employees
Tags
International impact, Reviewed
In the original language
Článek se zabývá odborným vzděláváním zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Speciálně se článek zaměřuje na problematiku gastronomických kurzů jako dalšího vzdělávání zaměstnanců gastronomických provozů z pohledu zaměstnavatelů.
In English
Article deals with the professional training of employees in the hotel industry and gastronomy. The article focuses specifically on gastronomic courses as a further education of employees of gastronomic establishments from the point of view of employers.
Displayed: 29/9/2025 02:37