Detailed Information on Publication Record
2019
Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti?
ZELENÝ, JiříBasic information
Original name
Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti?
Name (in English)
Consumers' Attitudes Towards Traditional Regional Dishes: Are Czechs and Moravians Culinary Regional Patriots?
Authors
Edition
Konference Think Together 2019 České zemědělské univerzity v Praze, 2019
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Prezentace na konferencích
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
dichotomická volba, hédonické hodnocení, kapr, moučník, polévka, willingness to pay
Keywords in English
carp, dessert, dichotomous choice, hedonic evaluation, soup, willingness to pay
Tags
Reviewed
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 27/9/2019 12:06, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem tohoto článku je zjistit, jaké jsou postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům, konkrétně jak ovlivňuje příslušnost k regionální skupině (česká a moravská) postoje k tradičním pokrmům z těchto celků pocházejících.
In English
The aim of this article is to find out the consumers' attitudes towards traditional regional dishes, in particular how affiliation with the regional group of Bohemia or Moravia affects the attitudes towards traditional dishes of these historical territories.