Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@proceedings{22605, author = {Zelený, Jiří}, booktitle = {Konference Think Together 2019 České zemědělské univerzity v Praze}, keywords = {carp, dessert, dichotomous choice, hedonic evaluation, soup, willingness to pay}, language = {cze}, title = {Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti?}, url = {https://tt.pef.czu.cz/cs/}, year = {2019} }
TY - CONF ID - 22605 AU - Zelený, Jiří PY - 2019 TI - Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? KW - carp, dessert, dichotomous choice, hedonic evaluation, soup, willingness to pay UR - https://tt.pef.czu.cz/cs/ N2 - Cílem tohoto článku je zjistit, jaké jsou postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům, konkrétně jak ovlivňuje příslušnost k regionální skupině (česká a moravská) postoje k tradičním pokrmům z těchto celků pocházejících. ER -
ZELENÝ, Jiří. Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? (Consumers' Attitudes Towards Traditional Regional Dishes: Are Czechs and Moravians Culinary Regional Patriots?). In \textit{Konference Think Together 2019 České zemědělské univerzity v Praze}. 2019.
|