ZELENÝ, Jiří. Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? (Consumers' Attitudes Towards Traditional Regional Dishes: Are Czechs and Moravians Culinary Regional Patriots?). In Konference Think Together 2019 České zemědělské univerzity v Praze. 2019.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti?
Name (in English) Consumers' Attitudes Towards Traditional Regional Dishes: Are Czechs and Moravians Culinary Regional Patriots?
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition Konference Think Together 2019 České zemědělské univerzity v Praze, 2019.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Presentations at conferences
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW Provozně ekonomická fakulta
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) dichotomická volba, hédonické hodnocení, kapr, moučník, polévka, willingness to pay
Keywords in English carp, dessert, dichotomous choice, hedonic evaluation, soup, willingness to pay
Tags Reviewed
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 27/9/2019 12:06.
Abstract
Cílem tohoto článku je zjistit, jaké jsou postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům, konkrétně jak ovlivňuje příslušnost k regionální skupině (česká a moravská) postoje k tradičním pokrmům z těchto celků pocházejících.
Abstract (in English)
The aim of this article is to find out the consumers' attitudes towards traditional regional dishes, in particular how affiliation with the regional group of Bohemia or Moravia affects the attitudes towards traditional dishes of these historical territories.
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:18