k
2019
Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti?
ZELENÝ, Jiří
Základní údaje
Originální název
Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti?
Název anglicky
Consumers' Attitudes Towards Traditional Regional Dishes: Are Czechs and Moravians Culinary Regional Patriots?
Vydání
Konference Think Together 2019 České zemědělské univerzity v Praze, 2019
Další údaje
Typ výsledku
Prezentace na konferencích
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
dichotomická volba, hédonické hodnocení, kapr, moučník, polévka, willingness to pay
Klíčová slova anglicky
carp, dessert, dichotomous choice, hedonic evaluation, soup, willingness to pay
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
V originále
Cílem tohoto článku je zjistit, jaké jsou postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům, konkrétně jak ovlivňuje příslušnost k regionální skupině (česká a moravská) postoje k tradičním pokrmům z těchto celků pocházejících.
Anglicky
The aim of this article is to find out the consumers' attitudes towards traditional regional dishes, in particular how affiliation with the regional group of Bohemia or Moravia affects the attitudes towards traditional dishes of these historical territories.
Zobrazeno: 5. 11. 2024 01:15