H 2019

Projekt DG18P02OVV067 Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace - realizace výzkumu, rešerše a dokumentace při řešení výše uvedeného projektu

TURNEROVÁ, Lenka

Základní údaje

Originální název

Projekt DG18P02OVV067 Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace - realizace výzkumu, rešerše a dokumentace při řešení výše uvedeného projektu

Název česky

Projekt DG18P02OVV067 Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace - realizace výzkumu, rešerše a dokumentace při řešení výše uvedeného projektu

Název anglicky

roject DG18P02OVV067 Culinary Heritage of the Czech Lands, Memory, Presentation and Education - Realization of Research, Research and Documentation in Solution of the above Project

Autoři

TURNEROVÁ, Lenka

Vydání

2019

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Poskytovatelem realizované výsledky

Obor

50600 5.6 Political science

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

gastronomie,, receptura, nápoje, příprava pokrmů

Klíčová slova anglicky

gastronomy, recipe, drinks, food preparation

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 15. 3. 2019 21:59, doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.