H 2019

Projekt DG18P02OVV067 Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace - realizace výzkumu, rešerše a dokumentace při řešení výše uvedeného projektu

TURNEROVÁ, Lenka

Basic information

Original name

Projekt DG18P02OVV067 Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace - realizace výzkumu, rešerše a dokumentace při řešení výše uvedeného projektu

Name in Czech

Projekt DG18P02OVV067 Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace - realizace výzkumu, rešerše a dokumentace při řešení výše uvedeného projektu

Name (in English)

roject DG18P02OVV067 Culinary Heritage of the Czech Lands, Memory, Presentation and Education - Realization of Research, Research and Documentation in Solution of the above Project

Authors

TURNEROVÁ, Lenka

Edition

2019

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Outcomes implemented by the provider

Field of Study

50600 5.6 Political science

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

is not subject to a state or trade secret

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

gastronomie,, receptura, nápoje, příprava pokrmů

Keywords in English

gastronomy, recipe, drinks, food preparation

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Changed: 15/3/2019 21:59, doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
Displayed: 13/5/2025 13:35