J
2018
Projekt DG18P02OVV067 - Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace
TURNEROVÁ, Lenka
Základní údaje
Originální název
Projekt DG18P02OVV067 - Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace
Název česky
Projekt DG18P02OVV067 - Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace
Název anglicky
Project DG18P02OVV067 - Culinary Heritage of the Czech Lands, Memory, Presentation and Education
Další údaje
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
50600 5.6 Political science
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
gastronomie,, receptura, nápoje, příprava pokrmů
Klíčová slova anglicky
gastronomy, recipe, drinks, food preparation
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Zobrazeno: 13. 5. 2025 10:19