2019
Pokročilý servis vína a komunikace s hostem
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Pokročilý servis vína a komunikace s hostem
Název anglicky
Advanced wine service and communication with the guest
Autoři
Vydání
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2019
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Obor
50401 Sociology
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
automatické dekantéry, jehlové systémy, oxidace vína, restaurační prostředí, šumivé víno
Klíčová slova anglicky
automatic decanters, needle systems, restaurant environment, sparkling wine, wine oxidation
Změněno: 9. 11. 2019 18:50, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit studenty se specializovanými typy servírování vína včetně moderních technologii používaných jako náhrada za tradiční postupy.
Anglicky
The aim of the lecture was to familiarize students with specialized types of wine serving, including modern technology used to replace traditional practices.