p 2019

Pokročilý servis vína a komunikace s hostem

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Pokročilý servis vína a komunikace s hostem

Name (in English)

Advanced wine service and communication with the guest

Authors

Edition

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2019

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Vyžádané přednášky

Field of Study

50401 Sociology

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

automatické dekantéry, jehlové systémy, oxidace vína, restaurační prostředí, šumivé víno

Keywords in English

automatic decanters, needle systems, restaurant environment, sparkling wine, wine oxidation
Změněno: 9/11/2019 18:50, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit studenty se specializovanými typy servírování vína včetně moderních technologii používaných jako náhrada za tradiční postupy.

In English

The aim of the lecture was to familiarize students with specialized types of wine serving, including modern technology used to replace traditional practices.