ZELENÝ, Jiří. Pokročilý servis vína a komunikace s hostem (Advanced wine service and communication with the guest). In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2019.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Pokročilý servis vína a komunikace s hostem
Name (in English) Advanced wine service and communication with the guest
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2019.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Requested lectures
Field of Study 50401 Sociology
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) automatické dekantéry, jehlové systémy, oxidace vína, restaurační prostředí, šumivé víno
Keywords in English automatic decanters, needle systems, restaurant environment, sparkling wine, wine oxidation
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 9/11/2019 18:50.
Abstract
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit studenty se specializovanými typy servírování vína včetně moderních technologii používaných jako náhrada za tradiční postupy.
Abstract (in English)
The aim of the lecture was to familiarize students with specialized types of wine serving, including modern technology used to replace traditional practices.
PrintDisplayed: 5/7/2024 15:25