p 2019

Pokročilý servis vína a komunikace s hostem

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Pokročilý servis vína a komunikace s hostem

Název anglicky

Advanced wine service and communication with the guest

Autoři

Vydání

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2019

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Obor

50401 Sociology

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

automatické dekantéry, jehlové systémy, oxidace vína, restaurační prostředí, šumivé víno

Klíčová slova anglicky

automatic decanters, needle systems, restaurant environment, sparkling wine, wine oxidation
Změněno: 9. 11. 2019 18:50, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit studenty se specializovanými typy servírování vína včetně moderních technologii používaných jako náhrada za tradiční postupy.

Anglicky

The aim of the lecture was to familiarize students with specialized types of wine serving, including modern technology used to replace traditional practices.