p
2019
Pokročilý servis vína a komunikace s hostem
ZELENÝ, Jiří
Basic information
Original name
Pokročilý servis vína a komunikace s hostem
Name (in English)
Advanced wine service and communication with the guest
Edition
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2019
Other information
Type of outcome
Vyžádané přednášky
Field of Study
50401 Sociology
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
automatické dekantéry, jehlové systémy, oxidace vína, restaurační prostředí, šumivé víno
Keywords in English
automatic decanters, needle systems, restaurant environment, sparkling wine, wine oxidation
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit studenty se specializovanými typy servírování vína včetně moderních technologii používaných jako náhrada za tradiční postupy.
In English
The aim of the lecture was to familiarize students with specialized types of wine serving, including modern technology used to replace traditional practices.
Displayed: 5/11/2024 03:25