2019
Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines
ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ a Zbyněk VINŠZákladní údaje
Originální název
Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines
Autoři
ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ a Zbyněk VINŠ
Vydání
2019
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Belgie
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky
potato pockets, plum jam, rosehip sauce, venison pâté, wild boar
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
The aim of the workshop was to highlight the possibilities of pairing game and forest fruits together with Moravian wines in an environmental and sustainable context.