W 2019

Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines

ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ a Zbyněk VINŠ

Základní údaje

Originální název

Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines

Autoři

ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ a Zbyněk VINŠ

Vydání

2019

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Belgie

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova anglicky

potato pockets, plum jam, rosehip sauce, venison pâté, wild boar

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

The aim of the workshop was to highlight the possibilities of pairing game and forest fruits together with Moravian wines in an environmental and sustainable context.